argentinsk tango i oslo

Må man være kjærester for å danse tango?

Nei, du kan danse med hvem som helst. Ta med deg en bror, søster, venn, kjæreste, ektefelle, tante, kollega, studiekamerat, nabo eller tilfeldig forbipasserende. Tango er så mye mer enn konvensjonell lidenskap og romantikk mellom to mennesker. Tango kan selvfølgelig være dette – og her er vi raske til å påpeke at Tango’en ikke tar hensyn til om det er mennesker av samme eller ulike kjønn som danser med hverandre. Det er også vakkert, morsomt og givende å danse med mennesker som man har helt andre relasjoner til. I praksis vil man ofte danse med mennesker man overhodet ikke kjenner, og det skjer at man omfavner et menneske som man ikke en gang har hilst på. Kanskje man finner ut at man ikke har et felles språk å kommunisere på foruten dansen! Det har skjedd oss. Tangoen kan gi de yndigste omfavnelser. På våre kurs vil du alltid ha mulighet til å danse med flere enn din egen partner og du skal slippe å være kjæreste med alle du danser med. Likevel, hvis du finner en som du ønsker å være kjæreste med har du vår fulle støtte!

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Må man være kjærester for å danse tango? […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.