Noen sier TangoTangos Lille Studio. Andre sier stuen til Magnus.

Adresse: Holmboes gt. 6A (Det står Watson i calling-systemet).
Tid: Kom gjerne helt presist eller ikke mer enn tre minutter før tiden. Noen ganger er det noen som har privattime rett før deg.
Mobil: 922 936 20.
Beliggenhet: 70 m fra Bogstadveien, ca. 450 meter fra Majorstukrysset. Holmboes gt. er mellom Match og BikBok.
Adkomst: T-bane til Majorstua (6-7 min å gå). Trikk 11 eller 19 til Bogstadveien (ett stopp Majorstua).
Parkering: Det er gateparkering til 27 kr/time utenfor. NB! Jeg har ikke bil og garanterer ikke at dette er oppdatert. Si fra om det ikke stemmer så får jeg oppdatere informasjonen.
Kart: https://goo.gl/maps/gcp3MD9HxHq
Betaling: Ikke ta med kontanter. Jeg sender faktura i etterkant i begynnelsen av hver måned.
Sko: Første gang du danser tango? Mange lurer på hvilke sko de skal bruke. Det må være rene innesko som ikke setter merker i gulvet. Det er ikke nødvendig å komme med klassiske tangosko. Bruk hva du har, det viktigste er at du har sko som er behagelige. Vi ønsker dog at du tenker på en ting. Prøv å finn noe som sklir litt på gulvet. Dette er særlig viktig for kvinner, men vi anbefaler også mennene på kurset å ta en ekstra runde i skoskapet. Idealet er såler som glir lett på gulvet. Det viktigste er at det ikke er såler som «setter seg fast», så skinn er absolutt best. Dette er viktig for at man skal kunne snurre uten å skade knærne. Hvis du tror at dine sko er for ”langsomme” (at de ikke sklir godt nok) kan du ta med en strømpe (nylon eller vanlig) for å tre over skoen. Det høres kanskje litt rart ut men det fungerer fantastisk! Om du har høye eller lave hæler er en smakssak. Videre anbefaler vi å unngå sko med spisse snuter. Det gjelder både kvinner og menn. Hvis du ønsker å vite mer kan du lese vår artikkel om føtter anatomi og sko.

Velkommen!


tangotango

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.