Vårens kursdatoer – Oslo

Vårens kurshelger er tentative. Sørg for at du abonnerer på nyhetsbrevet for å få vite når vi underviser igjen. Påmeldingen blir åpnet så snart myndighetene gir oss lov og vi føler at det er forsvarlig å undervise igjen.

Planlagte kurshelger

  • 27-28/3, 2021
  • 24-25/4, 2021
  • 29-30/5, 2021

Pandemien og vår virksomhet

På grunn av pandemien kan vi ikke garantere at alle kursene vi har satt opp blir gjennomførte. Sørg for at du abonnerer på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert.

Tango som julegave

Vi selger gavekort til jul, selv om vi ikke kan garantere at vi kan avholde alle kursene vi har satt opp.

Gavekort

Dersom du har et gavekort fra oss vil gyldighetstiden på dette automatisk bli forlenget. Du kan velge tilbakebetaling av hele gavekortet, men vi håper at dere velger å holde på gavekortet for å bruke det etter pandemien. Ta kontakt på e-post dersom du ønsker en tilbakebetaling (gavekort som allerede har gått ut blir ikke forlenget grunnet pandemien).

Smittevern

Dette er måten vi tidligere har forholdt oss til smittevern, og vi regner med at vi gjør det på samme vis når det igjen blir tillatt med tangoundervisning:

  • Vi begrenser antall deltagere. Dansegulvet er 100 kvm stort. I tillegg er det et amfi på ca. 100 kvm, så det er mye luft og plass i rommet.
  • Vi tar kun inn par.
  • Vi bytter ikke partner på kursene.
  • Personlig tilbakemelding på kurset vil bli gjort muntlig, dvs. uten at vi berører dere.

Dette kan selvfølgelig bli forandret dersom myndighetene forandrer sine regler.
Les mer her: https://www.tangotango.no/covid-19/


Åpent nivå

Vi har åpent nivå på våre kurs for viderekomne dansere. Vi begynner alltid med grunnleggende prinsipper som alle kan følge med på. Deretter prøver vi teknikken på forskjellige nivåer. Derfor kan dette kurset «brukes» for de med relativt lite erfaring, men vi lover også utfordringer til de som har danset i mange år.

Hver helg vi underviser er det kurs både lørdag og søndag. Du kan velge å bli med på den ene eller den andre dagen, men vi anbefaler deg å bli med begge dagene. Du lærer mer og får dessuten en gunstig pakkepris om du blir med begge dagene.

Vanlige spørsmål

Ja, det kan du. Men, om du syntes at det var vanskelig på nybegynnernivå anbefaler vi at du går et nytt nybegynnerkurs. Du bør kunne en flytende ocho, og du bør vite hvilket ben du står på, dvs. du tar ikke «ufrivillige» vektskifter.

Ja, hvis du har tatt nybegynnerkurs tidligere. Ellers må vi i utgangspunktet si nei. Du bør ha integrert det grunnleggende repertoaret vi underviser, og med mindre du er en helt genial bevegelseskunstner vil du trenge den andre dagen på nybegynnerkurset før du går videre. Likevel, hvis du virkelig ønsker dette så vil vi ikke stoppe deg. Mest sannsynlig betyr det at du vil slite. Vi prøver å gå rundt for å hjelpe danserne så mye vi kan, men vi kan ikke gi deg/dere mer hjelp enn vi gir de andre.

Vi gir øvelser som er utfordrende for dansere på alle nivåer. Vi begynner enkelt og grunnleggende, og som erfaren danser vil du være i stand til å se forbi trinnene og heller arbeide med flyt, dynamikk og kontakt i repertoaret. Dessuten vil vi alltid gå fra de enkle prinsippene (som alle kan følge) til å vise hvordan vi kan bruke det i mer avansert repertoar. Vi har til gode å høre at en danser ikke er blitt tilstrekkelig utfordret hos oss. Er du likevel usikker håper vi at du tar sjansen på å bli med, og vi lover pengene tilbake hvis du ikke blir fornøyd.