Ta kontakt med Tango Tønsberg for påmelding og spørsmål.

Fredag

18-19.30: TangoTangoTeknikk

Etter snart åtte år i hverandres armer har vi destillert tangoteknikken til én eneste essensiell ferdighet man må kunne i tango, og dette kan vi forklare med en enkelt øvelse. Behersker vi denne skjønner vi hva flyt og dynamisk musikalitet er i tango. Dessuten blir det enkelt å utføre dansens tilsynelatende kompliserte repertoar.

Fredag 20-24.00: Milonga

Lørdag

12-16.30: Fra fantasi til fantastisk

Denne kursbeskrivelsen ble så omfattende at vi publiserer den som en egen sak. Vi håper at den kan bidra til å inspirere dere til å tenke rundt noen av temaene vi underviste i Oslo 23-24/2, 2013 og som vi vil undervise i Tønsberg 18/4, 2015.
Vi tangodansere spenner alle bein på oss selv i større eller mindre grad fordi vi ønsker å få ting til på en riktig måte. Tanken er at når vi har lært oss å gjøre det riktig, skal vi selvfølgelig bruke teknikken til å uttrykke oss. Vel, dette øyeblikket kommer aldri. Når vi begynner å mestre én ting har vi utviklet vår tekniske sans så mye at vi finner flere utfordringer enn de legger bak oss.

Dette kurset setter teknikken til siden og vi spør oss isteden hva vi ønsker å uttrykke og hva som er mulig å uttrykke. Dessuten ser vi på forskjellige strategier for å forestille oss ting som vi ikke visste var mulige.
Kursbeskrivelsen ble så lang at vi har valgt å publisere den som en bloggsak. Sjekk denne siden: https://www.tangotango.no/2013/01/fra-fantasi-til-fantastisk/

20-00.30: Milonga med oppvisning

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.