Vi reiser av og til andre steder for å undervise. Ta kontakt hvis dere er interesserte

Les om våre vanligste kurstyper og om vår undervisningsfilosofi på hovedsidene for Oslo.

De fleste som bestiller et helgekurs med oss vil ha noe som går på grunnteknikk og/eller musikalitet. Grunnteknikk kan lett høres litt kjedelig ut. Det er det ikke med oss! Vi kaster all selvhøytidelighet på båten. Med latter og lek får vi våre elever til å bevege seg slik de ikke trodde var mulig i tangoen, og så trekker vi det tilbake til enkle tangotrinn. Det tar ofte ikke mange minutter før våre dansere har en helt ny flyt og en frimodighet i bevegelsen. Vi avkoder så hva det er som skjer i dette, slik at danserne skal kunne bli sine egne lærere og fortsette å utforske teknikk på denne måten selv etter at vi har reist.

Andre velger mer musikalske temaer. Med en doktorgrad, to hovedfag i musikk (et som pianist og et teoretisk), en utøvende karriere og en god del erfaring med annen dans mener vi at vi har en viss kunnskap og autoritet på feltet. Vi gir enkle strategier for å lytte til musikken, skjønne hva vi hører, å relatere det til spontanbevegelse samt gi oppgaver for å enkelt gjøre det til del av tangodansen.

Så er det andre som ønsker at vi underviser repertoarelement. Selv ikke her kommer man unna grunnteknikken. Vi mener ærlig talt at tango er en usedvanlig enkel dans. For å få til hva som tilsynelatende ser vanskelig ut i tangoen trenger vi ofte bare små justeringer i måten vi beveger oss på. Vi har erfaring med å lære ut boleos, sacadas og Gud-vet-hva på null komma niks tid gjennom å fokusere på andre aspekter av dansen enn på de kompliserte strukturene.

Noen tidligere kurs utenfor Oslo

Sjekk gjerne hvordan vi har lagt opp kurshelger andre plasser:

Kristiansund

Trondheim

Arendal

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.