Så gøy at du overveier å gi tango som gave!

Du kan velge mellom elektronisk eller fysisk gavekort. Fysisk gavekort blir sendt i posten, og tar dermed noen få dager før det lander i postkassen.

Elektronisk gavekort blir normalt sett sendt i løpet av noen få timer

Framside av gavekort for tangokursPriser

  • Nybegynnerkurs: 1500 kr/person
  • Åpent nivå: 750/person for en dag. 1200 for to dager.
    NB! Deltagerne må ha gått minst ett nybegynnerkurs for å bli med på Åpent nivå. Les mer her: https://www.tangotango.no/kurs/oslo-erfarne/
  • Oppvisninger, teambuilding eller hva du måtte ønske: Send mail til: info@tangotango.no

Kurs

Tango er gøy, miljøvennelig og du trenger ikke å rydde den på plass når du har brukt den. Du trenger ikke batterier eller oppgraderinger. Du trenger ikke å huske å ta den med når du pakker kofferten. Tango er en måte å bli kjent med allerede kjente på nye måter, en måte å bli kjent med nye mennesker, og ikke minst er den en måte å bli kjent med seg selv. For oss er den en livsstil, og vi håper at du og dine venner har lyst til å se litt av vår verden.

Oppvisning

Uansett om du har en bedriftsmiddag, en festival eller en fødselsdag kommer vi med glede, sensualitet og hopp og sprett for å ramme inn festivitetene med gullkant. Aller mest liker vi å utfordre oss selv gjennom å finne en dans som passer til deres anledning, og vi forteller gjerne om hvorfor vi velger å danse slik som vi gjør. Selv om dansen skal stå i sentrum er ordet viktig for oss.

Det finstilteBakside av gavekort for tangokurs

  • Gavekortet kan enten kjøpes åpent eller for et spesielt kurs.
  • Hvis du må forandre kurshelg må det gjøres senest to uker før kursstart.
  • Gavekortet har normalt ett års gyldighetstid. Men hvis du ikke har brukt det innen den tid er det bare å spørre oss, så får du mest sannsynlig bruke det senere.
  • Vi kan ikke garantere plass på fulle kurs, men vi minner om at vi aldri har måttet avvise noen med gavekort. Likevel, en gang blir sikkert den første der noen må vente til neste kurshelg for å få plass.
  • Vi kan dessverre ikke selge gavekort som skal gis til single følgere/kvinner fordi vi ikke kan garantere plass for dem. Vi kan imidlertid garantere partner for både kvinner og menn som ønsker å føre.