Oppvisninger i argentinsk tango

tango dans tango danser osloUansett om du har en bedriftsmiddag, en festival eller en fødselsdag kommer vi med glede, sensualitet og hopp og sprett for å ramme inn festivitetene med gullkant. Aller mest liker vi å utfordre oss selv gjennom å finne en dans som passer til deres anledning, og vi forteller gjerne om hvorfor vi velger å danse slik som vi gjør. Selv om dansen skal stå i sentrum er ordet viktig for oss. Hvis du ønsker å se hva du kan forvente av en oppvisning kan du kikke på noen klipp med oss.

Noe mer enn bare en oppvisning?

Det er lite – hvis noe – som skaper en like nær kontakt mellom mennesker som å bevege seg sammen. Tango er en improvisert dans, og under vår veiledning kan det skapes nye par blant gjestene på bryllupsfesten, medarbeidere kan bygge team som aldri før og lære aspekter av kommunikasjon som møtebordet er altfor firkantet for, og tenåringsdatteren kan få en kontakt med bestefar som ingen av dem trodde var mulig. Vi har gjort alt fra små rene oppvisninger til et tredagers-opplegg i et forskermiljø hvor vi snakket om dansens fenomenologi og foreleste om kreativitet. Vi har fått meget stive skrivebordsrotter til å svinge på beina og lære kjenne så vel kollegaer som seg selv på en ny måte. Ta kontakt med oss for en prat om hva vi kan gjøre for dere.


Fra toppen av Holmenkollbakken

Det var gøy å spille inn dette, og hvis dere booker plattformen på toppen av Holmenkollbakken kommer vi mer enn gjerne for å danse for dere.

Utdrag fra en Piazzolla-forestilling

Piazzollas musikk er vidunderlig herlig, men svært vanskelig å danse til. Likevel elsker vi å danse med live-musikk, så når muligheten bøds sang vi et unisont JA til invitasjonen. Forestillingen var meget lang, så her har vi klippet ut litt fra de fleste danser vi fremførte.


Oppvisning på Karmøy

I forbindelse med ei herlig helg med tango på Karmøy danset vi foran noen få besøkere på lørdagsmilongaen. Det var kjempespennende å bli invitert til å holde kurs på Haugalandet og helt fantastisk å møte så mange fine, positive, hyggelige og gjestfrie dansende mennesker. Veldig mye bra tango og et usedvanlig inkluderende og fint miljø. Tusen takk til Tango Tare!


Improvisasjon til rykende fersk elektro-tango

Her er musikken rykende fersk, og vi prøver å finne en noe tilsvarende dansestil. Dette er en improvisasjon i Trondheim 2009 sammen med Valeria Neira Lillebjerka, Truls Waagø og Andreas Elvenes.


Langsom improvisasjon

Noe av det mest vidunderlige med tango er at det er en improvisert dans. Vi vet aldri hva som skjer. Vel, vi vet noe. I hvert fall vet føreren, altså Magnus, noe på forhånd. I dette tilfellet hadde han bestemt seg for å så tidlig i dansen som mulig sette Anne Marit på et bein, og han hadde også bestemt seg for at det skulle ta litt tid før han slapp henne ned igjen. Hun visste imidlertid ikke noe før hun sto der. Som alltid når vi danser ble resultatet noe vi aldri tidligere hadde utført på et tangogulv. Dette en rolig dans hvor vi leker med hverandres tyngde og med langsomme bevegelser.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.