2014-10-14, Musikvideo der vi danser

På sensommeren tillbragte vi en kveld på toppen av hoppbakken i Holmenkollen. Resultatet foreligger nå, og vi syns det ble spektakulært. Detta var gøy!


2014, Klassisk musikkmagasin nr. 1-2014

En av de beste artiklene vi har skrevet.

tango kjærlighet artikkel


2013-08-01, Oppvisninger i Meløy.

Oppvisninger-i-Meløy1
Fra Meløyavisa, 8/8, 2013


2012-10-08, Aftenposten om lederskap

Tango tango i Aftenposten


2012-10, Om nytte og unytte

Ved å filosofererundt en omfavnelse snakker vi om hva det er å leve, puste og danse.
Om nytte og unytte bok


2011-03-11, Dagsavisen om våre måte å danse filosofi og å snakke om dans

Tangoens filosofi i Dagsavisen


2011-03-05 Oppvisning på Karmøy

I forbindelse med ei herlig helg med tango på Karmøy danset vi foran noen få besøkere på lørdagsmilongaen. Det var kjempespennende å bli invitert til å holde kurs på Haugalandet og helt fantastisk å møte så mange fine, positive, hyggelige og gjestfrie dansende mennesker. Veldig mye bra tango og et usedvanlig inkluderende og fint miljø. Tusen takk til Tango Tare!


2010-12-18 NRK, Lørdagsrevyen.

Innslaget handler om forhold. En forsker tar til orde for forhold med mer enn to personer. Man skal ikke unnskylde seg, men gulvet var vanvittig gladd. Vi sklei rundt som Bambi på is. Likevel var det gøy å gjøre dette. Takk også til Thomas Raic som var utgjorde den tredje danseren i vårt forhold.

Anne Marit og Magnus danser tango i Dagsrevyen, lørdag 18/12 2010


2009-02-11, Universitas, Tango for tolv.

LUKRATIV DANS: Brita Atlesdatter og Daniel Kafkas er blant dem som kan høste inn to ekstra studiepoeng etter å ha tatt tangokurset.

LUKRATIV DANS: Brita Atlesdatter og Daniel Kafkas er blant dem som kan høste inn to ekstra studiepoeng etter å ha tatt tangokurset.

Vi ga kurs på Norges Musikkhøgskole som ga studentene vekttall.


Utdrag fra en Piazzolla-forestilling

Piazzollas musikk er vidunderlig herlig, men svært vanskelig å danse til. Likevel elsker vi å danse med live-musikk, så når muligheten bøds sang vi et unisont JA til invitasjonen. Forestillingen var meget lang, så her har vi klippet ut litt fra de fleste danser vi fremførte.


Improvisasjon til rykende fersk elektro-tango

Her er musikken rykende fersk, og vi prøver å finne en noe tilsvarende dansestil. Dette er en improvisasjon i Trondheim 2009 sammen med Valeria Neira Lillebjerka, Truls Waagø og Andreas Elvenes.


Langsom improvisasjon

Noe av det mest vidunderlige med tango er at det er en improvisert dans. Vi vet aldri hva som skjer. Vel, vi vet noe. I hvert fall vet føreren, altså Magnus, noe på forhånd. I dette tilfellet hadde han bestemt seg for å så tidlig i dansen som mulig sette Anne Marit på et bein, og han hadde også bestemt seg for at det skulle ta litt tid før han slapp henne ned igjen. Hun visste imidlertid ikke noe før hun sto der. Som alltid når vi danser ble resultatet noe vi aldri tidligere hadde utført på et tangogulv. Dette en rolig dans hvor vi leker med hverandres tyngde og med langsomme bevegelser.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.