Vi tar hånd om deg fra dine første tangotrinn til du ruler på internasjonale milongaer som avansert danser. Etter nybegynnerkurset kan du bli med på våre seminarer der vi går i dybden på enkelte temaer. Du er også velkommen på våre ukentlige øvingskvelder med instruksjon og dans. Vi har dessuten et vertskap på øvingskveldene som tar ekstra godt vare på nye tangodansere.

garanti2

undervisningsfilosofi argentinsk tango oslo

Undervisningsfilosofi

Vår største styrke – ved siden av å være habile dansere – er vår fasinasjon og kjærlighet til å møte mennesker gjennom dansen. Det er aldri to kurs som er like hos oss, fordi vi stadig snur ting på hodet.
Les mer…

veien-videre-tango

Hvor går din vei videre?

Du er herved offisielt hjerne- og hjertevasket og du trenger å kjenne til hva som står her for å kunne overleve ditt framtidige liv som ihuga tangodanser. Vi anbefaler videre at du leser de utallige artiklene vi har på våre sider, og du kan gjerne bli gjesteblogger hos oss også ☺
Les mer…

privatundervisning1

Privatundervisning

Etter at basillen har bitt deg – og pass deg, fordi den har skarpe tenner – er privatundervisning en super måte å bli kjent med egen kropp og teknikk. Magnus har noe kapasitet for privatundervisning og så har vi fine elever som underviser også.
Les mer…

brudetango1

Brudetango

Flere og flere av så vel erfarne tangodansere som absolutte nybegynnere bestemmer seg for å danse tango istedenfor bryllupsvals. Her gir vi deg noen tips om hva du bør tenke på hvis dere går inn for dette. Leve kjærligheten!
Les mer…

Hvilket tangokurs passer for deg?
Vanlige spørsmål

Hvorfor tangokurs med TangoTango?

[hvorfor]

Våre elever om tangokursene

[brev]