Privatundervisning i tango

tango-tango-kurs-osloMagnus har ledig kapasitet for privatundervisning. Undervisningen finner sted på Majorstua, omtrent midt i Bogstadveien og koster 700 kroner/time. Skriv til magnus@tangotango.no hvis du er interessert.
Anne Marit gir per dags dato ikke privatundervisning.

Er lommeboka tynn? Vi har fine elever som underviser for 400 kroner/time.

Privatundervisning for nybegynnere

Mange spør om privatundervisning for å komme i gang med tango. Vi synes at det er herlig at mange ivrige blivende dansere ønsker privatundervisning helt fra begynnelsen av. Likevel anbefaler vi ikke at man lærer tango primært gjennom privatundervisning. Du trenger mengdetreningen som du får på et kurs, og når du har mange dansere å øve med vil du få et rikt språk for å kommunisere med andre tangodansere. Til sist er det noen sosiale ferdigheter som er spesifikke for tango som du best lærer på kurs. For nybegynnere anbefaler vi dermed privatundervisning som et supplement til å gå kurs. Likevel, det kan være praktiske, sosiale eller andre grunner til at du ønsker å lære tango gjennom privatundervisning, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen – hvis vi har kapasitet.

Kvinner og menn, hvem tar privattime av hvem?

Menn er generelt eksperter i å føre og kvinner er ditto kyndige i å følge i dansen. På den ene siden får man en optimal danseopplevelse av å ta timer av noen i motsatt rolle. På den andre siden er det jo en dreven mann som er ekspert på hva menn trenger å lære, og gode kvinnelige dansere er jo eksperter på uttrykket i dansen. Det finnes altså gode argumenter for å danse med en av samme kjønn eller med en av annet kjønn.

Hva nå?

Spør hvis du lurer på noe. Eller så skriver du mail til magnus@tangotango.no for å booke din første eller neste time. Kom gjerne med forslag på tider som passer deg. Jeg underviser morgen, ettermiddag eller kveld, avhengig av hva som passer deg. Du får gjerne si noe om tidligere erfaring og hva du ønsker å få ut av undervisningen, men du trenger ikke å gjøre det.

Velkommen!