Privatundervisning i tango

Ingen av oss har for tiden mulighet til å gi privatundervisning. Vi formidler gjerne kontakt til fine elever som underviser for oss.

Send mail til info@tangotango.no så formidler vi kontakt. Noen elever har lokale. Andre underviser hos dere.

Privatundervisning for nybegynnere

Mange spør om privatundervisning for å komme i gang med tango. Vi synes at det er herlig at mange ivrige blivende dansere ønsker privatundervisning helt fra begynnelsen av. Likevel anbefaler vi ikke at man lærer tango primært gjennom privatundervisning. Du trenger mengdetreningen som du får på et kurs, og når du har mange dansere å øve med vil du få et rikt språk for å kommunisere med andre tangodansere. Til sist er det noen sosiale ferdigheter som er spesifikke for tango som du best lærer på kurs. For nybegynnere anbefaler vi dermed privatundervisning som et supplement til å gå kurs. Likevel, det kan være praktiske, sosiale eller andre grunner til at du ønsker å lære tango gjennom privatundervisning, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen – hvis vi har kapasitet.

Kvinner og menn, hvem tar privattime av hvem?

Menn er generelt eksperter i å føre og kvinner er ditto kyndige i å følge i dansen. På den ene siden får man en optimal danseopplevelse av å ta timer av noen i motsatt rolle. På den andre siden er det jo en dreven mann som er ekspert på hva menn trenger å lære, og gode kvinnelige dansere er jo eksperter på uttrykket i dansen. Det finnes altså gode argumenter for å danse med en av samme kjønn eller med en av annet kjønn.

Hva nå?

Spør hvis du lurer på noe. Eller så skriver du mail til magnus@tangotango.no for å booke din første eller neste time. Kom gjerne med forslag på tider som passer deg. Jeg underviser morgen, ettermiddag eller kveld, avhengig av hva som passer deg. Du får gjerne si noe om tidligere erfaring og hva du ønsker å få ut av undervisningen, men du trenger ikke å gjøre det.

Pris – gjelder ikke nå! Vi har ikke mulighet til å undervise privat.

850 kr/55 min
NB! Prisen forutsetter undervisning mandag til torsdag og at vi begynner senest kl. 17. Se lenger ned for detaljerte priser.

Det er samme pris med eller uten partner.

Skriv til magnus@tangotango.no hvis du er interessert.
Skriv gjerne en rad om når du har tid. Det er enklere å få tid dagtid og tidlig ettermiddag enn det er på sen ettermiddag og tidlig kveld.

Detaljerte priser – gjelder ikke nå! Vi har ikke mulighet til å undervise privat.

Man-tors (begynnelse senest kl. 17): 850 kr.
Man-tors (begynnelse kl. 17.30 eller 18): 950 kr
Man-tors (begynnelse kl. 18.30 eller senere): 1.100 kr
Fre (begynnelse senest kl. 15.30): 850 kr
Fre (begynnelse mellom kl. 16 og kl. 17):
950 kr
Fre (begynnelse kl. 17.30 eller 18): 1.100 kr
Fre (begynnelse kl. 18.30 eller senere): etter avtale
Lørdag formiddag: 1.000 kroner
Lørdag ettermiddag og søndag: etter avtale

Velkommen!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.