Etter-nybegynner-kurset

Vårens kursdatoer

9/3-10/3, 2019: Nybegynnerkurs (formiddag)

9/3-10/3, 2019: Nybegynnerkurs (ettermiddag)

6/4-7/4, 2019: Nybegynnerkurs

25/5-26/5, 2019: Nybegynnerkurs

 • Tid: Lørdag 10.00-14.00
  Søndag 11.00-15.00
  Ettermiddagskurset 9-10/3: Lørdag 15.00-19.00, søndag 16.00-20.00
 • Sted: Steinerhøyskolen, Professor Dahls gate 30, Oslo. Klikk for veibeskrivelse.
  NB! Kursene 9-10/3 finner sted hos Dancify på Eikenga 11. Klikk for veibeskrivelse.
 • Pris: 1300 kr/person. Repetere nybegynnerkurset: 850 kr. Tatt nybegynnerkurs hos andre lærere? Prøv vårt for 850 kroner.
 • Singel: Mangler du partner? Les vår singelpolicy.
 • Instruktører: Anne Marit Ligaard og Magnus Andersson
 • Kjøpsvilkår: Her finner du kjøpsvilkårene for våre kurs: Det finstilte.
 • Påmelding: Du melder deg på her: https://www.tangotango.no/kurs/pamelding/
 • Nivå: For deg som aldri har danset før eller for deg som ønsker å gå dypere i grunnteknikken.

Tror du at du blir en ivrig tangodanser? Les videre, og spesielt det om «Spesielt kurs for ferske dansere».

Veien videre

Det er mange som blir forelsket i tango i løpet av et kurs, men så kommer de ikke videre. Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg videre med dansen. Etter tangokurset får du tips om hvor du går ut for å danse. I tango danser vi på spesielle steder der det bare er tangodansere. Ofte kan du danse tango syv dager i uken i Oslo. Vi gir deg også anbefalinger til andre læreres kurs. Men vi har også mye spennende å tilby.

Nytt nybegynnerkurs

Mange velger å ta nybegynnerkurset på ny. Du får det til redusert pris når du kommer tilbake (850 kroner). Du vil høre informasjonen på en ny måte, og dessuten gjør vi litt forskjellige ting på hvert nybegynnerkurs fordi vi ser an gruppen og stadig prøver å utvikle oss som lærere.

Spesielt kurs for ferske dansere

6-7/4 holder vi et seks timer langt helgeseminar på temaet «Grunnelementer i tango». Dette er spesielt tilpasset nye dansere.

Her lærer vi nytt repertoar og bygger videre på teknikkene og kommunikasjonen vi lærer på nybegynnerkurset. Les mer om kurset her: https://www.tangotango.no/kurs/oslo-erfarne/

Vi nevner dette kurset allerede nå slik at du får en mulighet til å sette av tiden og kanskje melde deg på nå. Vi regner med at kurset blir fullt. Melder du deg på allerede nå kan du melde deg av senere om du oppdager at tango ikke helt var din greie.

Ønsker du å melde deg på dette kurset i tillegg til nybegynnerkurset? Send inn en påmelding for nybegynnerkurset (du kan kun velge ett kurs for hver påmelding), men si i kommentarfeltet at du ønsker å være med på «Grunnelementer i tango» 6-7/4.

NB! Om du tar ditt første nybegynnerkurs kan du ikke være med på både nybegynnerkurset og «Grunnelementer» samme helg. Du trenger de åtte timene på nybegynnerkurs før du begynner på grunnelementer. Hvis du derimot tar nybegynnerkurset igjen anbefaler vi deg varmt å ta begge kursene. Det vil bli en intensiv opplevelse der du raskt avanserer til å bli en erfaren tangodanser.

Seminarer

Vi underviser også noe vi kaller seminarer. I disse tar vi utgangspunkt i grunnleggende prinsipper i tango. Vi gjør øvelser og teknikker som alle kan følge, og vi viser konsekvenser og repertoar rundt disse både på et helt grunnleggende nivå og på avansert nivå. Ingen kan følge alt vi underviser på disse kursene, men målet er at alle skal forstå den grunnleggende teknikken og hvordan vi kan bruke den på alle nivå.

Om du får til det vi lærer ut på nybegynnerkursene, og om du får danset litt sosialt mellom kursene, kan du bli med på et seminar. Du finner alle seminarene her: https://www.tangotango.no/kurs/oslo-erfarne/

Privatundervisning

Magnus underviser privat. Les mer her: https://www.tangotango.no/kurs/oslo-privatundervising/