Etter-nybegynner-kurset

Vårens kursdatoer – Oslo

Vårens kurshelger er tentative. Sørg for at du abonnerer på nyhetsbrevet for å få vite når vi underviser igjen. Påmeldingen blir åpnet så snart myndighetene gir oss lov og vi føler at det er forsvarlig å undervise igjen.

Planlagte kurshelger

  • 27-28/3, 2021
  • 24-25/4, 2021
  • 29-30/5, 2021

Korona

Pandemien og vår virksomhet

På grunn av pandemien kan vi ikke garantere at alle kursene vi har satt opp blir gjennomførte. Sørg for at du abonnerer på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert.

Tango som julegave

Vi selger gavekort til jul, selv om vi ikke kan garantere at vi kan avholde alle kursene vi har satt opp.

Gavekort

Dersom du har et gavekort fra oss vil gyldighetstiden på dette automatisk bli forlenget. Du kan velge tilbakebetaling av hele gavekortet, men vi håper at dere velger å holde på gavekortet for å bruke det etter pandemien. Ta kontakt på e-post dersom du ønsker en tilbakebetaling (gavekort som allerede har gått ut blir ikke forlenget grunnet pandemien).

Smittevern

Dette er måten vi tidligere har forholdt oss til smittevern, og vi regner med at vi gjør det på samme vis når det igjen blir tillatt med tangoundervisning:

  • Vi begrenser antall deltagere. Dansegulvet er 100 kvm stort. I tillegg er det et amfi på ca. 100 kvm, så det er mye luft og plass i rommet.
  • Vi tar kun inn par.
  • Vi bytter ikke partner på kursene.
  • Personlig tilbakemelding på kurset vil bli gjort muntlig, dvs. uten at vi berører dere.

Dette kan selvfølgelig bli forandret dersom myndighetene forandrer sine regler.
Les mer her: https://www.tangotango.no/covid-19/


Tror du at du blir en ivrig tangodanser? Les videre, og spesielt det om «Spesielt kurs for ferske dansere».

Veien videre

Det er mange som blir forelsket i tango i løpet av et kurs, men så kommer de ikke videre. Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg videre med dansen. Etter tangokurset får du tips om hvor du går ut for å danse. I tango danser vi på spesielle steder der det bare er tangodansere. Ofte kan du danse tango syv dager i uken i Oslo. Vi gir deg også anbefalinger til andre læreres kurs. Men vi har også mye spennende å tilby.

Nytt nybegynnerkurs

Mange velger å ta nybegynnerkurset på ny. Du får det til redusert pris når du kommer tilbake (1000 kroner). Du vil høre informasjonen på en ny måte, og dessuten gjør vi litt forskjellige ting på hvert nybegynnerkurs fordi vi ser an gruppen og stadig prøver å utvikle oss som lærere.

Seminarer

Vi underviser også noe vi kaller seminarer. I disse tar vi utgangspunkt i grunnleggende prinsipper i tango. Vi gjør øvelser og teknikker som alle kan følge, og vi viser konsekvenser og repertoar rundt disse både på et helt grunnleggende nivå og på avansert nivå. Ingen kan følge alt vi underviser på disse kursene, men målet er at alle skal forstå den grunnleggende teknikken og hvordan vi kan bruke den på alle nivå.

Om du får til det vi lærer ut på nybegynnerkursene, og om du får danset litt sosialt mellom kursene, kan du bli med på et seminar. Du finner alle seminarene her: https://www.tangotango.no/kurs/oslo-erfarne/

Privatundervisning

Magnus underviser privat. Les mer her: https://www.tangotango.no/kurs/oslo-privatundervising/