argentinsk tango i oslo

Er dere helt sikre på at alle kan danse tango? Jeg har artrose i hoftene, og lurer fælt på om tango er tingen for meg.

Kan du gå kan du danse tango. Vi danser alltid ut fra vår kropps egne forutsetninger, og målet med dansen er ikke nødvendigvis å utføre massevis av avansert repertoar. Målet er å bevege seg inderlig sammen med et annet menneske akkompagnert av skjønn tangomusikk. Hvis du er usikker kan du skrive til oss.

1 svar
  1. Sylvia King
    Sylvia King says:

    Jeg er ingen lege eller ekspert på området, men kan opplyse om at med erfaring kan jeg si at dans er BRA for vonde og stive kropper. Jeg var bedt på fest her en helg og var fryktelig stiv og vond i ryggen, korsryggen i tillegg til en vond lysk. Jeg hadde vondt for å GÅ, langt mindre danse. Men utover kvelden, når både glassene og musikken svingte, klarte jeg ikke la være. Danset i flere timer. Resultatet var en mykere, smidigere og smertefri rygg dagen etter.

    Så anbefaler varmt dans for stive vonde kropper 🙂

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.