Temakurs i Trondheim, 12/2 2011

mann som pusterI begynnelsen var pusten

Årsaken til at vanskelig repertoar forblir vanskelig sitter mange ganger i lungene. Pustens betydning for en behagelig abrazo, subtil kommunikasjon, rytme og musikalitet kan ikke overvurderes. Vi kommer til å jobbe med tilsynelatende lett repertoar, definitivt avansert repertoar, musikalsk frasering og lover som vanlig at både ferske og erfarne dansere skal bli utfordret på sitt nivå. Dette er en workshop vi lenge har gledet oss til å holde, fordi den er så viktig, og vi er helt sikre på at den kommer til å hjelpe deg til å bli en enda bedre danser.

Tredimensjonal tango

Å arbeide med høyde er en forutsetning for helt grunnleggende tangoteknikk. Det har med kontakt med gulvet å gjøre, skrittlengde, hvor vi plasserer vårt senter og mye mer. Høyde er også forutsetningen for å kunne utføre mye avansert repertoar, særlig i Tango Nuevo. Samtidig bruker vi også en subtil bevissthet rundt høyde innen klassisk tango. Vi kommer til å jobbe både innenfor den nære klassiske stilen og den store, åpne nye tangoen. Mer konkret leker vi med rytme, ulik dynamikk, smått og stort, sofistikert og mer ekstragavant repertoar. Dansere på alle nivåer er hjertelig velkomne.

Sjekk også Ailin og Terjes kurs. Mer info her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.