Alt du trenger å vite om tango, fortsettelseskurs 8-10/4 2011

Vi tror på kommunikasjonsprinsipper, ikke på trinn.

Vi har utallige ganger sagt at tango ikke handler om trinn, men om å beherske grunnleggende tekniske ferdigheter samt evnen til å kunne leke med disse sammen med din partner. I dette kurset prøver vi å gi en sammenfatning av hva vi tror på. Etter kurset skal du ha fått nye verktøy for å utvikle din egen tango i mange år. Dere som allerede har vært på kurs med oss vil få rikelig med nytt repertoar og teknisk påfyll. For dere som ikke kjenner oss fra før er dette en bra anledning til å lære vår tango- og undervisningsstil å kjenne. Til deg som allerede er en skikkelig avansert danser lover vi å gi ditto vanskelig repertoar å leke med for å utforske de tekniske og kommunikative prinsippene.

Les mer på våre kurssider.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.