argentinsk tango i oslo

Dans med brukket hånd

Kreativitet handler om å jobbe med utventede problemer. Fra et slikt perspektiv var Anne Marits håndbrudd en gave. Sist vinter gikk hånden i to biter når Anne Marit med nødvendighet skulle opp på en ishaug.

Selv om Magnus holdt langt opp på hennes arm når vi danset gjorde det vondt i hånden, så vi bestemte oss rett og slett for å kun danse med abrazoens ”trange side”. Du verden hvor mye mer vi nå vet om kvinners venstrearmer, menns høyrearmer samt hvordan disse to lemmene kommuniserer hele kroppens bevegelser.

Vi håper at klippet kan være til inspirasjon til videre øving for noen, og vi håper å kunne si at begrensninger er kun kreative verktøy. De som kjenner oss vet at vi står for en fysisk tango. Alt som skjer mellom oss er og må være kommunisert og formidlet kroppslig. Vi mener at vi tar var på den fysiske tangoen vi står for selv om vi hadde en åpenlys begrensning her.

Videoen er aller mest relevant for dere som har vært på noen av disse kursene:

  • Workshop på temaet Tredimensjonal tango i Trondheim 12/2 2011.
  • Seminaret Tredimensjonal tango i Oslo våren 2011.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.