Takk og Hjelp!

Mann som klør seg i hodet mens han lurer på hvilket kurs i argentinsk tango han skal gå med TangoTango i Oslo

Lurer du også like fælt på hvilke de neste teknikkene er som du skal lære i argentinsk tango?

Nok en gang er vi beveget av alle inderlige dansere som har uttrykt sin kjærlighet til tangoen så vakkert. Våre nybegynnere tok ting usedvanlig kjapt, og vi er glade for alle de fine menneskene som vi begynner å bli kjent med der. Hvis de fortsetter å danse har tangomiljøet fått en gave. Vi er også meget fornøyd med hva vi formidlet til våre erfarne dansere, og mest av alt er vi glad for hva de fikk til. Dere klarte virkelig å få hele kroppen til å fungere organisk.

Her slutter takken og vi spør dere om hjelp. Hva ønsker dere at vi skal undervise på våre framtidige kurshelger? Vi har allerede fått noen forslag, men vi er helt åpne og setter stor pris på enda flere forslag til innholdet i våre kurshelger.

Klikk her og hjelp oss!

Abrazos fra Tango og Tango

4 replies
 1. tangotango
  tangotango says:

  Hei Ivar, og takk for sist! Var kul å treffes på et helt annet sted enn på tango. Takk for at du tok deg tid til å komme med noen forslag/ønsker. Vi skal definitivt tenke på hvordan dette muligens kunne bli et selvstendig kurs. Noe av det vil du få på vårt neste kurs 14-16/10 på temaet Sacadas. Du vil absolutt få prøve deg på noen baklengs sacadas. Jeg vil også si at både barridas og enrosques har tekniske likheter med sacadas som jeg gjerne forklarer i oktober. Giroer kunne kanskje bli et eget kurs. Hvis man kan teknikkene for det er jo en sacada uproblematisk. Det er bare et spørsmål om struktur.
  Takk igjen, Ivar. Vi går i tenkeboksen!

  Svar
 2. Ivar Andersen-Gott
  Ivar Andersen-Gott says:

  Hei.
  Først en stor takk for et fint kurs. På senere kurs kunne jeg tenke meg et emne som giroer med sacadas og evt. bak-lengs sacadas hvis det er det det heter på norsk og,hvis det er tid, planeos, barridas og enrosques. Jeg tenker her på å få flyt i bevegelsene slik jeg synes dere fikk vist med boleos.
  Hilsen Ivar

  Svar
 3. tangotango
  tangotango says:

  Takk for din påminnelse om musikken, Tore. På våre kurs tenker vi pedagogikk (les: dansbarhet) først. Vi prøver å bruke en del nyere musikk. Iblant bruker vi ikke-tango, slik som Norah Jones eller Melody Gardot, men vi kan bli bedre på å bruke nyere tangomusikk. Piazzolla er ofte meget vanskelig å danse til, men han har jo skrevet noen helt nydelige og dansbare ting.
  Til sist må vi spørre deg om du tenkte at musikken på noen måte skulle relateres til et bestemt kurstema.
  Takk for tilbakemeldingen!

  Svar
 4. tore bertram
  tore bertram says:

  Mitt første møte med tango var musikken,flott musik fra Gotan Project,Astor Piazzolla Nu Tango etc. Meldte meg på tangokurs i Oslo . Etter flere kurs kunne jeg ikke skjønne hvorfor de nesten aldri spillte den flotte tangomusikken jeg likte , kun noe klasisk som hørtes det var innspilt for for mange mange år siden ??? Hilsen Tore

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.