Himmelsk forbilledlig milonga

Her er en video vi har vært opptatt av de siste dagene. Sjekk smilet! Tangodansere, det er lov å ikke være så seriøse. Sjekk også hvor lange og fine trinn de tar, selv om musikken går vanvittig raskt. Dette står i sterk kontrast til den, mener vi, altfor beskjedne sosiale dansen man ser på de fleste milongaer. Sjekk også hvor lette de er i omfavnelsen. Her er ikke noe ”motstand”, som altfor mange menn ber sine kvinner om. Se hvordan de går sidelangs over gulvet 30-36 sekunder ut i klippet. Se også deres nesten perfekte fotsamling i ethvert trinn. Vi mener at det er nettopp dette som gjør at de kan utføre alle små vektskifter og andre finurligheter med sådan enkelhet. Til slutt, se hvordan de flyter gjennom trinnene. Han trenger ikke å skyve henne gjennom trinnene for å føre – dansen er basert på to selvstendige viljer!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.