Kjøpsvilkår

  • To ukers avbestillingsfrist. NB! I løpet av pandemien kan du melde deg av dersom du får luftveissymptomer.
  • Mindre enn to uker: Hvis vi har venteliste og noen kan ta din plass kan du melde deg av.
  • Sykdom: Vi refunderer kursavgiften, men vi godtar ikke ”sykdom” som forklaring på endrede planer – eller kalde føtter (ring eller skriv til oss så lover vi å gjøre hva vi kan for å varme føttene).

Hvorfor?

Grunnen til at vi har disse reglene er at vi trenger forutsigbarhet. Vi ønsker å kunne spre tangoen til så mange som mulig, og våre kurs er blitt svært populære. Vi ønsker dermed ikke å avvise dansere hvis de kunne fått plass.

Spesielt for dansere uten partner

  • Dersom vi har tilbudt deg plass må vi likevel ta forbehold for at myndighetenes covid-forskrifter tillater at vi setter sammen dansere. Med det raske tempoet for åpning og vaksinasjon regner vi med at dette skal gå bra.
  • I disse pandemitider må vi ta ytterligere et forbehold, nemlig at vi ikke kan garantere din plass dersom din tiltenkte partner trekker seg eller blir syk. Gjennom alle de årene vi har undervist har vi alltid klart å ordne slike situasjoner, så vi regner med at det ikke blir et problem, men vi nevner dette nå dersom pandemien gjør det for vanskelig for oss å finne en partner til deg i siste liten.

Vi gleder oss til å treffe deg på kurs!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.