4-6/3 2011 i Kopervik

Nybyrjarkurs
Fredag 4. mars kl. 18.00 – 21.00
Lørdag 5. mars kl. 10.00 – 13.00

Kurs for viderekomne: Overskuddsenergi
Lørdag 5. mars kl. 14.00-17.00
Søndag 6. mars kl. 11.00 – 14.00

Overskuddsenergi:
Om å gjøre vanskelig repertoar enkel. Om å få dansen til å føles som om den finner sted mellom to likeverdige partnere. Om å få mannen til å invitere til bevegelse heller enn å føre (les: styre eller i verste fall manipulere). Om å finne kvinnens selvstendighet. Om å finne et bredt spekter av uttrykksmuligheter med det ukompliserte repertoaret. Om å flyte over gulvet. Om å danse repertoar du trodde var forbeholdt proffene. Om å gi slipp på kontroll for å få følelsen av at to er ett. Om å nyte. Fellesnevneren er hva vi kaller ”overskuddsenergi”. Som alltid lover vi at alle får utfordret og utviklet sin grunnteknikk, og at de mer avanserte får prøve seg på mer komplisert repertoar.

Tangofest
Lørdag kl. 19.30 til seint.

Prisar:
Medlemmer: 450,-
Ikkje medlem: 600,-

Påmelding/betaling:
Påmelding skjer ved å betala kursavgifta til TangoTare sin konto: 3330.23.59771. Du kan gjerne betala medlemskontingent (300,-) og kursavgift samtidig (kurs + medlemsavgift = 750,-). Dersom du ikkje kan delta og gir god varsel, refunderer me beløpet ved forespørsel. Beløpet refunderes ikkje, ved ikkje oppmøte.

Dansepartnarar:
Hvis du ikkje er påmeld med partnar, vil TangoTare ordna med partnar til deg frå dei påmelde. Finn me ikkje partnar til deg vil du få melding og TangoTare refunderer kursavgifta.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.