Nytfestivalen er en festival for positiv seksualitet som går av stabelen 15-17/11. Vi er glade for at vi er blitt invitert til å holde en workshop der, og vår plan er å gå i dybden på de relasjonelle og sensuelle sidene av tango.

Ønsker du å bli med? NB! Vi er ikke arrangører. Du må melde deg på direkte hos Nytfestivalen: https://www.nytfestivalen.no/

Tid: søndag 17/11
Sted: Litteraturhuset

Tango – en kjærlighetsrelasjon

dansere på oslo østTango handler om hvordan vi kommuniserer og den gir oss umiddelbart et uttrykk for hvem vi er sammen med andre. Anne Marit og Magnus er begge terapeuter og har undervist tango sammen i mer enn ti år. De er mer interessert i menneskene, i hva som oppstår relasjonelt mellom mennesker i dansen, enn de er opptatt av trinnene. I denne workshopen vil de dele noen yndlingsøvelser de har fra tangoundervisningen, og det handler ikke om å lære kompliserte trinn. Det handler heller om å bruke tango som verktøy for at dere kan bli bedre kjent som par. Det handler om å se og å bli sett, om å holde og å slippe, om tillit, trygghet, tydelighet og initiativ. Og alt handler om å få kroppslige erfaringer og et kroppslig språk som kanskje sier mer enn ordene gjør. Anne Marit og Magnus vil også inspirere dere til samtaler om opplevelsene.

Har du ikke partner kan du møte opp og prøve å finne en partner på stedet. Vi vil jobbe med bevegelse, berøring, blikk og samtale.

Anne Marit Ligaard og Magnus Andersson driver tangoskolen TangoTango: https://www.tangotango.no/

Om Anne Marit og Magnus

Anne Marit Ligaard og Magnus Andersson har danset og undervist sammen i over ti år. Ved siden av å drive tangoskolen TangoTango er de begge terapeuter med en genuin interesse for både enkeltmennesker og par. Anne Marit er psykodramaterapeut og Magnus er gestaltterapeut.

I tillegg til menneskeinteressen står musikken sentralt for Anne Marit og Magnus. Magnus har en utøvende karriere som pianist bak seg, en doktorgrad med videre forskningskarriere og annet. Sammen har de presentert tangorelaterte emner på internasjonale konferanser, men mest av alt er de opptatt av hvordan mennesker kan uttrykke dybdene i tangomusikken og livet forøvrig. Les gjerne hva deres elever sier om dem: https://www.tangotango.no/kurs/elevstemmer/