Er det noen som dere fraråder å komme på tangokurs?

Nei! Vi har undervist tykke, tynne, blinde, lange, gamle, unge, glade og sure elever. I tangoen har vi ikke faste mønstre vi må utføre. Dansen handler isteden om å kommunisere bevegelse. Dermed kan vi alle danse ut fra våre forutsetninger. Tangoen er en fantastisk mulighet til å lære og kjenne sin egen kropp. Den er så vel interessant som utfordrende uansett hvilke fysiske forutsetninger vi har når vi begynner. Her er et inspirerende eksempel på hva en overvektig kropp kan få til på dansegulvet:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.