argentinsk tango i oslo

Men er det ikke litt ekkelt å danse så nært med folk du ikke kjenner, ja kanskje til og med med noen du ikke liker?

Kodeksen for hva som er lov å gjøre på et tango-dansegulv er beinhard, og overtramp er meget sjeldne. På våre kurs legger vi stor vekt på at våre elever skal utvikle en teknikk som ikke bare gir stor frihet med mange muligheter i dansen, men som også gir en behagelig dansemåte både for partneren og en selv. Merkelig nok kan det være helt utrolig flott å danse med mennesker man ikke liker noe særlig utenfor dansegulvet og ofte viser det seg at det på mystisk vis ikke finnes mange som fyller «liker ikke»-kategorien. Dessuten, vi underviser at danserens fremste oppgave (og dette gjelder nok særlig for menn) er å få deres partner å føle seg vel.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.