argentinsk tango i oslo

Hva er argentinsk tango? – en artikkelserie

Artikler om bevegelse og kommunikasjon

For å svare på hva tango er kunne vi skrevet om italienske sjømenn i Buenos Aires. Vi kunne skrevet om bordeller, salonger i Paris, om uruguayansk folkemusikk, om jazz og Astor Piazzolla, om statskupp og om langt mye mer. Likevel skriver vi ikke om det. Hva som er viktigst for oss er hvordan tangoen handler om bevegelse, om bevegelse til musikk, og om hvordan to mennesker ”snakker” om og med bevegelsen gjennom sine kropper. Disse små artiklene vil handle om ulike aspekter av kommunikasjonen mellom mennesker som finner sted på et dansegulv.

NB! Sidene oppdateres jevnlig, så stikk innom ofte og sørg for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.