argentinsk tango i oslo

Hva skal jeg ha på meg når jeg kommer på tangokurs?

Du skal ha behagelige klær. Stemningen er uformell. Du er velkommen i ola-bukser, nettingstrømper, pysjen, dressen eller i det du føler deg vel i og kan bevege deg fritt i. De fleste har helt vanlige hverdagsklær når de kommer på kurs. Kvinner bør ikke ha fotside eller altfor trange kjoler/skjørt som hindrer dem fra å bevege beina i lange skritt. Du bør også ha sko hvor sålene gir deg litt fart under føttene, altså bør du unnvike gummisåler som suger seg fast i gulvet. Vi har skrevet mye mer om sko her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.