argentinsk tango i oslo

Kan jeg melde meg på tangokurs uten partner?

På våre kurs skal alle ha partner. Hvis du ikke har det skriver du mail til: info@tangotango.no, så prøver vi vårt beste for å finne noen for deg. Vi har stort sett alltid kunnet finne partner til de som ønsker å delta. Som oftest er det ikke før de aller siste dagene som kabalen går opp, så du kan bli nødt til å smøre deg med tålmodighet.

3 replies
 1. Oslo
  Oslo says:

  Wow, Inger! Så fantastisk å høre at vi er best. Tusen takk! Vi setter deg på venteliste og flytter over konversasjonen på mail. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

  Svar
 2. projections graff
  projections graff says:

  Jeg vil gjerne gå flere kurs, men har fortsatt ikke partner. Kunne tenke meg juni helgen. Får/finner jeg noen å danse meg. Dere er best derfor her!
  Hilsen inger

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.