argentinsk tango i oslo

Kan jeg melde meg på tangokurs uten partner?

På våre kurs skal alle ha partner. Hvis du ikke har det skriver du mail til: info@tangotango.no, så prøver vi vårt beste for å finne noen for deg. Vi har stort sett alltid kunnet finne partner til de som ønsker å delta. Som oftest er det ikke før de aller siste dagene som kabalen går opp, så du kan bli nødt til å smøre deg med tålmodighet.

3 replies
 1. projections graff
  projections graff says:

  Jeg vil gjerne gå flere kurs, men har fortsatt ikke partner. Kunne tenke meg juni helgen. Får/finner jeg noen å danse meg. Dere er best derfor her!
  Hilsen inger

  Svar
 2. Oslo
  Oslo says:

  Wow, Inger! Så fantastisk å høre at vi er best. Tusen takk! Vi setter deg på venteliste og flytter over konversasjonen på mail. Hjertelig velkommen tilbake til oss!

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.