Hjemmelekse for sacadakurset 15-16/10, 2011

Vi har laget en video for dere har lyst til å få enda mer ut neste helgs sacadakurs. Disse øvelsene er på overflaten helt vanvittig enkle. Dessuten kan det være vanskelig å overhodet skjønne hva de har med sacadaer å gjøre. Det siste vil vi forklare grundig på kurset. Hva gjelder øvelsenes enkelhet ber vi om at dere tar øvelsene på alvor og virkelig går dypt inn i deres egen kropp. Hvis vi begynner å kjenne etter ordentlig ser vi at øvelsene handler om gå-teknikk på et ganske avansert nivå.

Som vanlig er disse øvelsene mest relevante for de som kommer på kurs med oss, men vi tror at alle tangodansere vil ha utbytte fra å gjøre øvelsene.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.