Slipp bevegelsen fri! – Temahelg i Kristiansund 21-23/10 2011

Om noen uker pakker vi danseskoene og sprer vårt budskap til danserne i Kristiansund. Dansere fra hele landet er selvfølgelig velkommen til å bli med!

Fredag:
18-20: Nybegynnerkurs

Lørdag:
10-13: Dynamisk bevegelse for tango nuevo og klassisk stil I
14-15.30 Balansepunkt
15.45-17.15 Nybegynnerkurs (fortsettelse fra i går)

Søndag:
11-14 Dynamisk bevegelse for tango nuevo og klassisk stil II
15-16.30 Metodikk – om å bli din egen lærer og å kunne snakke pent til din partner

Dynamisk bevegelse I og II henger sammen, og vi tenker at man melder seg på begge disse som én enhet. Vi tenker disse to som et seks timers seminar over to dager. Gjennom en grunnteknikk som er basert på bevegelse og energi har vi erfaring med å kunne lære ut avansert repertoar på kort tid. Vi vil gi tekniske verktøy til å skape en mer dynamisk dans samtidig som vi får utfordre vår repertoarkunnskap.

Metodikk Vi dekonstruerer kreativitet som fenomen og viser hvordan dere kan bli deres egne lærere. Med enkle midler kan dere finne nye trinn og kombinasjoner. Vi jobber også med å oppøve et blikk for teknikk, et språk og en metodikk hvor kvinner og menn kan snakke om repertoaret på et likeverdig nivå.

Påmelding og mer informasjon på hjemmesidene til Tango Nordvest.

Balansepunkt handler om å vite hvor vi skal finne balanse. Det kanskje høres rart ut, men vår erfaring er at vi kan radikalt forbedre danseres balanse gjennom å peke mot bestemte steder hvor de må kunne stå selvstendig. Dette gjelder fremfor alt for kvinner, men workshopen vil også gi rikelig med anledning for menn til å lære hvordan man kan føle en kvinnes akse gjennom abrazoen. Det er vanskelig å respektere sin partners balanse hvis man ikke vet hvordan man kjenner den.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.