TangoTango på Oslo Tangoverksted 16/10, 2011

Førstkommende søndag underviser vi på Oslo Tangoverksted. Temaet er ”Flygende colgadas”. Sjekk 1,34-1,36 på denne videoen hvis du lurer på hva det er for noe (og fortell og gjerne om det finnes et mer fancy navn på trinnet).

Vi har først og fremst lyst til å undervise disse fordi de er gøy, men også fordi de er en ypperlig måte å lære grunnleggende colgadateknikk. Videre mener vi at grunnleggende colgadateknikk i siste instans handler om å ha en sund og god abrazo-teknikk.

Hjertelig velkommen!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.