Fotoutstilling åpner førstkommende torsdag

På torsdag er det åpning av en utstilling på Galleri LaVie med fotografen Ronny Østnes. Så her skriver galleriet selv om utstillingen:

Kunstfotograf Ronny Østnes stiller ut sitt spennende fotografiarbeid fra Buenos Aires, og det er tango på menyen. Den svært aktive fotografen, med en rekke priser og utstillinger bak seg, viser her sitt beste arbeid noensinne. Filosofien i den argentinske tangoen har mye til felles med hvordan Østnes søker inspirasjon og hvordan han betrakter sitt eget arbeid.

– Ingenting inspirerer mer enn livet og det å våge å være der, sier han, og det er her han fant rushet med fotografiarbeidet i Buenos Aires. Fotografi er for han mye mer en livsfiosofi enn noe annet.

– Livet er herlig, sier han, og derfor tar vi en tango 3 november. Ronny har utgitt 3 bøker, hatt ca 30 utstillinger, utdannet med Mesterbrev i fotografi, sølvvinner som årets brylluppsfotograf i magasinet Ditt Bryllupp, mottatt Vågåprisen av Morten Krogvold, samt motatt hele medaljerekken for tidligere jobber. Østnes har studio i Strømmen og jobber kontinuerlig med ulike fotokunstprosjekter rundt om i Norge og utenfor. Fotografen har tilsammen arrangert 25 workshops for fotografer og livsnytere de siste årene. Foto: Ronny Østnes. Klikk på bildet under og se det større.

Velkommen til en energisk fotografiutstilling!

Velkommen til vernissage torsdag 3. november kl. 19.00!

Få også med deg konserten søndag 6. november. Øyvind Bremnes Compagnie spiller melodiøs jazz/pop og heftig tango på norsk her i galleriet. Les mer!

Galleri LaVie! Sandstuveien 12 på Holtet i Oslo

Åpningstider i utstillingsperioden, torsdag til søndag 12 – 18.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.