Gledelig overraskelse – kunst og poesi om tango

Takk til deg som leser dette. Vi har lagt mye tid på å skape disse sidene for deg, og vi har bestrebet oss på å gjøre noe langt mer enn å bare gjøre reklame for våre kurs. I forrige uke fikk vi en usedvanlig trivelig e-post, og dette er kjernen i hva Randi A Sørensen skrev til oss:

For en tid siden leste jeg et diktet «Jag lutar mig mot dig och flyger», av Kristin Bjarnadottir, på web-siden deres. Det inspirerte meg til å male «tangobilder». Maleriene skal vises på en utstilling i Firenze i desember.

Vi vet at vi har inspirert mange til å gjøre individuelle øvelser, til å synes at det er greit for kvinner å danse uten hæler, til å bli kjent med de store tangodanserne, og mye mer. Vi er nå meget takknemmelig for at vi har kunnet legge til rette for å inspirere til at kunst skal oppstå.

Her er to av Randis malerier, og du kan lese Kristins dikt her.

Danse med ulver av Randi A Sørensen

Jeg lener meg mot deg og flyr

Om kunstneren

Randi A Sørensen arbeider hovedsaklig med maleri og glassfusing, men er også innom tegning/grafikk, keramikk og tre. Flere arbeider kan ses på hennes hjemmeside www.randias.net. I Oslo stiller hun ofte ut bilder i Galleri Pingvin. Galleriet ble rammet av bomben 22.juli og er dessverre for tiden stengt for reparasjoner. Fritiden bruker hun på dans, argentinsk tango og swing – og på hunden sin, en Lucher fra Irland.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.