Hjelp oss gi julegaver!

Julegave til Brystkreftforeningen

I dag, 23/11, har vi 146 fans av vår Facebookside. For hver ny fan vi får fram til julaften vil vi gi 5 kroner til Brystkreftforeningen (vi gir maks 8.000 kroner). Som tangolærere kommer vi nært innpå mennesker. Vi får høre mange historier, og i år er det to historier om brystkreft som har beveget oss på dypet. Med respekt og kjærlighet for disse menneskene ønsker vi å gi denne julegaven i samarbeid med dere. Vi ønsker også å rette tankene til alle de som aldri trodde at de ville trenge hjelp fra Brystkreftforeningen.

Julegave til Regnskogfondet

Vi gir ti prosent av inntektene fra alt salg av gavekort før jul. Pengene går til Regnskogfondet. I tillegg kan du selv gi opp til tusen kroner, og vi vil legge på like mye. Altså, kjøper du et gavekort til tusen kroner og gir ytterligere fem hundre kroner (du betaler 1500 kroner) vil vi sammen gi 1100 kroner til Regnskogfondet (500 fra deg og 600 fra oss).

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.