Alternative abrazoer, workshop på Tangoskolen 7/12 2012

Det er mange måter å omfavne hverandre på. Denne her er tilsynelatende ganske ubrukelig, men nettopp i vanskeligheten ligger jo utfordringen til å oppdage noe vi ikke har tenkt på og prøvd fra før av!

Det er alltid herlig å få lov til å møte nye vakre dansere på Tangoskolen. Neste gang er alternative abrazoer vårt tema:

I denne workshopen leker vi med utradisjonelle måter å holde hverandre. Gjennom å bruke våre standardomfavninger prøver vi å oppnå så mye kontakt som mulig med vår partner. Gjennom å redusere kontakten setter vi fokus på frihet og bevegelse, samtidig som vår fysiske kontakt blir enda viktigere for å kommunisere bevegelse mellom oss. Vi vil også prøve forskjellige strategier for å øke kontakten, og det setter helt andre krav til så vel kommunikasjon som på at vi finner opp nye måter å gå vårt kjente repertoar. Workshopen vil få deg til å se ditt vanlige repertoar av omfavnelser i et nytt lys, den vil lære deg nytt repertoar, og du vil få verktøy til å finne ut av trinn og teknikker på egen hånd. Dette blir en gøy time hvor vi kan leke med hverandre på tvers av ulik danseerfaring.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.