Verdens vakreste sommerfestival? 29/6-1/7 2012

Kurset vil finne sted noen hundre meter lenger ned. Bilde fra Wikipedia

Vi gleder oss til en helg med undervisning, milongaer og vanvittig vakker natur. Lysebotn ligger lengst inn i Lysefjorden, og det er nær Kjerag. Å danse tango kan noen ganger føles som et sjansespill for livet. Vi skal gjøre alt vi kan for å skape trygge rammer rundt denne helgen slik at du føler deg trygg på dansegulvet. Kanskje vi sammen også våger oss ut på Kjeragbolten?

For hvem?

Helgen er for deg som allerede elsker å danse men også for deg som aldri har tatt et trinn på tangogulvet tidligere. Dansegulvet er for alle og vi har undervisning for så vel nybegynneren som for den erfarne danseren. På våre kurs for erfarne dansere samler vi mennesker med alt fra åtte timers erfaring til 15 år med tango. For oss handler alt om grunnteknikk, og derfor kan vi utfordre alle på gulvet. Vi vil alle jobbe med samme teknikker, men vi vil bruke teknikkene forskjellig avhengig av vår erfaring.

Timeplan

Fredag

16.00-17.30 Nybegynnerkurs
17.45-19.15 Temakurs: Tango – verdens enkleste dans for erfarne dansere
20.00 Velkomstmiddag, 2-retters
21.30 Milonga

Lørdag

11.00-13.00 Nybegynnerkurs (fortsettelse)
13.00 Lønsj
14.30-16.30 Temakurs (fortsettelse)
18.30 Middag, 3-retters
20.30 Gran Milonga med overraskelser

Søndag

11.00-13.00 Temakurs for alle nivåer.
13.00 Lunch
14.00 Practica med mulighet for veiledning

Kursbeskrivelse for erfarne dansere

Tango – Verdens enkleste dans!

Anne Marit og Magnus mener nettopp dette på alvor. For dem er tango en usedvanlig enkel dans. I løpet av de fem årene de har danset med hverandre har de utviklet teknikker og begreper som gjelder for alle stiler i tango. Teknikkene baseres på kunnskap om hvordan menneskekroppen fungerer i bevegelse (anatomi/biodynamikk), og de er samtidig et destillat av hvordan de mener at de aller fremste danserne i verden danser sin tango. Disse teknikkene er så enkle at du egentlig ikke trenger noen som helst tangoerfaring for å begynne å eksperimentere med dem. Likevel er potensialet så stort at du kan bruke dem for din egen oppdagelse i hele ditt liv som tangodanser. Kurset vil gi en innføring i noen av teknikkene, og i tillegg vil det bli mye latter og glede – slik det alltid er når Anne Marit og Magnus underviser.
PS. Hvis det høres ut som om det er altfor enkelt med håndfaste teknikker som alle kan bruke kan du lese hva Anne Marit og Magnus’ elever sier om deres undervisning: https://www.tangotango.no/kurs-med-tangotango/elevstemmer/

Påmelding

Meld dere på ved å sende e-post til bare.drom.tango@gmail.com

Arrangører

Bare Drøm Tango og Lysefjorden turisthytte/Stavanger turistforening. Sjekk også Facebook-eventet: http://www.facebook.com/events/251622038278944/

Mer info om Bare Drøm Tango og tangofestivalen finner du her: http://www.turistforeningen.no/lysefjorden/index.php?fo_id=10127

Reiseinformasjon

Her kan dere lese om hvordan dere kommer til Lysebotn: http://www.turistforeningen.no/lysefjorden/index.php?fo_id=10132

Hjertelig velkommen!

Håper å se kjente og ukjente!
Abrazos fra Anne Marit og Magnus

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.