Ikke bare tango

Selv om vi er mange som mener at tango er et speil på livet har vi mye å lære av andre danseformer. Eller kanskje er det nettopp fordi tango er dette speilet på livet som gjør at den rommer så mye? Vi føler i all fall at vi har mye å lære fra alle kreative prosesser, og vi jobber på mange fronter for så vel å lære om som for å fremme kreativitet av alle slag.

På sin fritid sitter Magnus i Arbeidsutvalget for Teater- Musik- og Dansekritikere i Norsk Kritikerlag, og der jobber han særlig med dans og musikk. Det var på hans initiativ at Kritikerlaget arrangerte en samtale om musikkbruk i Christopher Arounis danseforestilling 60 seconds apart som hadde urpremiere i Bærum Kulturhus i slutten av april. Les Anne Marits referat/betraktning av samtalen her: http://www.kritikerlaget.no/pages/nor/717-samtale_i_baerum_kulturhus_om_60_seconds_apart

Er du interessert i ting som rører kritikk generelt kan du melde deg på Kritikerlagets nyhetsbrev i venstrespalten på deres hjemmesider.

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som beveger seg i verdenen rundt teater-, musikk- og dansekritikere får du gjerne bli med i vår Facebookgruppe: http://www.facebook.com/groups/376017575784362/

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.