TangoTango på Spotify

Mange spør oss om musikken vi bruker på kursene. Vi har derfor opprettet en spilleliste på Spotify som dere gjerne kan bruke. Vi må påpeke at denne er helt uorganisert. Bruk den som inspirasjon til å lete videre og muligens for å huske noe av hva vi gjorde på bestemte kurs. Hvis vi på framtidige kurs bruker en og samme låt mye – særlig hvis vi har et musikalsk/dynamisk poeng med å bruke nettopp den låten – kan vi sørge for at den kommer langt opp på spillelisten. Du finner spillelisten her: http://open.spotify.com/user/baramagnus/playlist/2hbsKvMcXvaXHJwzN85X3h

Ellers minner vi om at vi har noen tips om tangomusikk her: https://www.tangotango.no/kurs/veien-videre-etter-tangokurs/

Si fra hvis det er låter du mangler på den første listen eller om det er noen helt annen informasjon du mangler? Gi oss gjerne tips på andre spillelister også. Vi skaper gjerne en liten ressursside for den informasjonen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.