Høstens siste tangohelg

Tango’s Romantic Dancers av Theoro på Flickr

Kari Ann sa takk for sist helg med dette bildet. Det har tittelen ”Tango’s Romantic Dancers” og er tatt av Theoro på Flickr. Vi er også strålende fornøyde etter årets siste tango-helg, og vi takker alle nye og «gamle» dansere som var med oss denne helga. Kaldt ute, -12 grader, men vi måtte likevel lufte ofte for inne ble det varmt.

På nybegynnerkurset hadde vi mange fine øyeblikk. Et av de vi husker best er når menn danset med menn og kvinner med kvinner. Det var vakkert å se hvordan mennesker som ikke kjenner hverandre fikk åpne og engasjerte møter både i dansen og i samtalene om den.Vi hadde med oss både Truls, Ivar og Anna-Sofia som hjelpelærere, og det var nok utslagsgivende for at nybegynnerne våre fikk så fin flyt på gulvet og tok så godt vare på hverandre.

På boleokurset var det mange kjente fjes, ja, det var bare et par stykker vi ikke hadde møtt tidligere. Veldig hyggelig å treffe nye dansere og alltid inspirerende med alle dere som kommer igjen og igjen. Det er lekkert og lekent og skaper mye latter å lete seg fram til nye boleoer. Det var herlig å se dere i aksjon. Å undervise tango er en stor glede. Tusen takk alle sammen. Vi gleder oss til å se dere igjen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.