Vi innfører fornøydhetsgaranti på våre kurs

Garantistempel for tangokursEr du usikker på om våre kurs er noe for deg? Kom likevel! Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Vi har som mål at alle som danser tango over tid i Oslo skal ha vært innom noen av våre helgekurs.

Uansett om du kommer på et nybegynnerkurs eller på et fortsettelseskurs hos oss underviser vi på mange forskjellige nivåer samtidig. Vi vil påstå at vår styrke er å kunne snakke om grunnteknikk og kommunikasjon på en håndfast måte. Vi gjør rett og slett tangoen enkel for deg. Du vil umiddelbart få utbytte av å gå kurs hos oss gjennom at du danser bedre etter en helg med oss. Samtidig gir en helg med oss deg en rekke konkrete verktøy som burde være nok for deg til å utvikle deg på egen hånd i måneder eller år.

Nybegynnerkurset er dermed ikke bare noe for nybegynnere. Også dansere som har danset i mange måneder eller år har stort utbytte av slike kurs. Dessuten får de aller ferskeste nybegynnerne konkret kunnskap om tangoens elementer og teknikker som de tar med seg i lang tid på sin videre reise i tangodansen.

På fortsettelseskursene møtes dansere på alskens nivåer. Vi begynner alltid med grunnteknikk som alle kan følge med på, for så å kombinere forskjellige teknikker som prøves ut på mer og mer intrikat repertoar. Alle kan dermed arbeide på sitt nivå. Det gjør at alle blir utfordret av disse kursene.

Høres dette altfor skrytete ut? Prøv det ut selv! Vi håper at vår fornøydhetsgaranti kan lede flere nye dansere til TangoTango. Hjertelig velkommen!

Vi har ett enkelt krav for at garantien skal gjelde, nemlig at du møter opp på kurset.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.