It takes two to tango – mimring

Javier Rodriguez, Andrea Missé, Villa UrquizaSom dansere er vi nærmest ikke noe som helst uten hverandre, og vi er uendelig takknemlige for at vi har hverandre. I den store verden er det slik at noen dansere mister sin partner, og så vel de som verden blir fattigsligere. Et av de mest tragiske eksemplene er Andrea Missé som døde i en bilulykke. Igjen står Javier Rodriguez. Mange snakket om at verden aldri ville få se noe slikt som hva han hadde sammen med sin kone Geraldine Rojas (som han mistet da han kom ut av skapet), men disse tok feil. Rodriguez er verdens fremste danser i den såkalte Villa Urquiza-stilen. Selv om han fremdeles er en skikkelse på den internasjonale tangoscenen har han ikke noen partner som kan måle seg med Andrea Missé. Det var et stykke historie som gikk i graven med henne.

Her er et klipp som vi aldri blir ferdige med. Til tross for riktig dårlig billedkvalitet har vi sett det om og om og om igjen:

En annen spesiell dans med de to er denne som ble filmet i Trondheim (vi var der – hurra!). Dette er et annet klipp vi heller ikke blir ferdige med.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.