argentinsk tango i oslo

Må det være en mann og en kvinne i et tangopar?

Absolutt ikke! Tango er kommunikasjon mellom to mennesker, og alt vi ønsker å hjelpe dere med er å bevege dere fritt til tangomusikk. I det gamle Buenos Aires lærte menn å danse fra menn og de øvde med hverandre før de møtte kvinnene på milongaen. I populærkulturen finnes det kjønnskonservative stempler på tangoen som vi for enhver pris vil vaske bort fra dansen. Ta ikke for gitt at to menn som omfavner hverandre på et tangogulv også går på lær-bar i Berlin. Det er selvsagt mulig, men hvem bryr seg? Vi prøver uansett å legge opp til en avslappet stemning hvor alle skal føle seg velkommen.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Må det være en mann og en kvinne i et tangopar? […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.