Practica på tangoskolen

Kontrabevegelse

Visst er det herlig å lene seg inn mot sin partner og la ham holde hele din vekt, men i dette kurset finner vi vår egen selvstendighet. Det kan føles som om du flyr!

16/2 underviser vi på Tangoskolen. Fra 18-19 blir det grunnteknikk. Du trenger ikke tidligere erfaring med tango for å delta. Fra 19-20 blir det undervisning for mer erfarne dansere på temaet kontrabevegelse. Vi gleder oss til å se gamle og nye fjes der! Dette er hva temaet handler om:

Sacadas og soltadas er egentlig ganske enkle trinn å utføre. Problemet er at vi trenger en type selvstendighet (særlig hos kvinnen/følgeren) som samtidig tillater henne å samspille med mannen/føreren. Klassen hjelper deg å aktivere denne selvstendigheten. Vi bruker den til å gå enkle sidetrinn mer behagelig, men fremfor alt prøver vi oss på forskjellige sacadas, soltadas og kanskje noen avanserte ganchos.

Hjertelig velkommen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.