argentinsk tango i oslo

Ressursside for kontaktpunkt

Seminarbeskrivelse

Her kommer mer info om hvordan vi tenker om og rundt kontaktpunkt.

Uansett hvor mye vi prøver å kommunisere med bryst, intensjoner og energier er det kun gjennom abrazoen vi har kontakt med hverandre. De fleste av oss har fått høre at armer ikke skal brukes i tango. Vi tror at en bevissthet om armene er en absolutt forutsetning for at tangoen skal bli styrt av hele kroppens bevegelser. Kun gjennom denne bevisstheten kan vi kjenne hele vår partners kropp, helt ned i tærne. Ved å fokusere på hvordan vi omfavner hverandre prøver vi å finne en ny ledighet og energi i kjent og ukjent repertoar. Som alltid skal alle få arbeide på sin grunnteknikk, og mer erfarne dansere får avansert repertoar å bryne seg på.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.