Takk for sist, 23-25/3 2012

Vi er heldige som har hverandre å leke med, og enda mer heldige er vi som har dere å utforske sammen med!

23. – 25. mars hadde vi nok ei fantastisk helg med nybegynner- og fortsettelseskurs, samt et miniverksted på Bårdar. Magnus var litt småsyk med vondt i halsen, men det gikk over når han fikk undervise tango. Anne Marit var veldig stressa på fredag, men glemte alle bekymringer i møte med alle de flotte folkene som kom på kurs. Som vanlig var det mange nye dansere å bli kjent med, og nok en gang ble vi overveldet av hvor proppfull verden er av hyggelige mennesker som vil lære seg å danse tango. Og tenk, dere kommer på kurs med oss! Det er heller ikke å forakte at så mange kommer tilbake kurs etter kurs. Vi blir glade i dere, og vi elsker den gode stemningen dere skaper og nyter virkelig all den fine dansen dere viser oss. En av våre mange erfarne og hyggelige dansere sa at helgas ochokurs var det han hadde lært mest av og likt best så langt, og det er jammen litt av et kompliment. Å undervise tango gjør at vi får mange å være glade i, men også at vi blir mer glad i verden og oss selv. Takk skal dere ha!

2 replies
 1. tangotango
  tangotango says:

  Hei Inger,
  Så fint at du har funnet en partner! Vi holder kurs hver femte uke i vår, og det betyr at det ikke blir noe i mai. Neste kurs er 27-29/4 og siste kurset før sommerferien finner sted 1-3/6 (påmelding åpner forhåpentligvis innen noen få dager). Mer info på: https://www.tangotango.no/kurs/oslo/
  Hjertelig velkommen!
  Magnus og Anne Marit

  Svar
 2. inger graff
  inger graff says:

  Hei blir det noe kurs i mai? Tror jeg har funnet en som vil bli med.
  Hilsen inger

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.