Ikke bare tango hos TangoTango

Anne Marit kan langt mer enn å danse tango!

Jeg, Anne Marit skulle gjerne vært med på London-konferansen, men prioriterer heller Multiplié Dansefestival i Trondheim. Jeg gleder meg vilt til å delta på kurs med internasjonalt anerkjente dansekunstnerne Kirstie Simson og Adam Benjamin. De har jobbet med samtidsdans i mange år og har gjennom sin virksomhet utvidet grensene for ny dans. Tema for kurset deres er rett og slett improvisasjon og avsluttes med visning/forestilling søndag kveld. Mandag deltar jeg i Danselaboratoriets trippelvisning av forestillingen «Søtt, surt og fortalt», og ja, jeg gleder meg! Samtidsdans er utrolig kult, spennende, utfordrende og uforutsigbart – i alle fall sammen med Danselaboratoriet, og jeg er så takknemlig for at jeg får være en del av det.

Jeg elsker tango, men jeg digger også andre slags uttrykk, bevegelsesmuligheter, måter å kommunisere på og strategier for å røre på meg. Selv om det ser ulikt ut på utsiden kan jeg røpe at fellestrekkene er mange. Festivalen har fokus på den uventede danseren og «bøyer og tøyer ideer om hva dans kan være, og hvem som er en potensiell danser og koreograf» (fra  http://www.dansit.no/Multiplie.html ). Man skulle nesten tro at festivalen var laget for sånne som oss i Danselaboratoriet som er et kompani for amatører og profesjonelle med ulike kropper. Sammen med kunstnerisk leder og koreograf Tone Pernille Østern jobber vi stadig fram nye forestillinger som vi viser for ulike publikum. På Multiplié er det mulighet for å se mange ulike kompanier og forestillinger. Stedet er Trondheim, og tiden er 19. – 25. april. Sjekk lenken over for mer informasjon. Velkommen!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.