Hurra for nye fotografier!

bakgrundEn av de personene vi har å takke for ansiktsløftet på vår blogg er fotografen Fredrik Kihle. Vi kan varmt anbefale ham som fotograf. Han er den desidert beste fotografen vi har jobbet med. Han var en meget behagelig person som fikk oss til å leke foran kameraet. Vi følte at alt vi gjorde var helt riktig. Med et lite ”ja” eller et smil fra ham fikk vi mot til å prøve nye ting. Samtidig hadde han kunstnerisk integritet nok til å presentere sine egne tanker om bildene. Likevel var det hele tiden vi som styrte fotograferingen, men vi syns at summen ble større enn Kihle eller vi alene kunne finne på.

Du finner Fredrik Kihle her: https://www.facebook.com/KihlePhoto

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.