Vår seneste oppvisning

Søndag 14. oktober danset vi til Stabæk janitsjarorkesters konsert i Bærum kulturhus. Orkesteret hadde latin-konsert og delen etter pause var viet tango som ble dirigert av Sverre Indris Joner mens Andreas Rokseth var innleid til å spille bandoneon. Vi danset til noen av låtene og nøt samspillet med musikerne og publikums tilstedeværelse.

Å danse oppvisninger er noe annet enn å danse sosialt eller hjemme i stua. Det gjør noe med oss at vi har et publikum som ser på det vi gjør og ikke minst blir forutsetningene annerledes når vi danser til levende musikk. Selv om vi vet hvilke låter som skal spilles blir ingen framførelser like, vi må derfor spisse ørene ekstra godt.

Det ga oss et stort kick å danse med Stabæk Janitsjarorkester. Å få stå på scenen, omfavne hverandre, lytte til orkesteret, bevege seg sammen, kjenne scenekanten og publikum nærme seg før vi tar en ny retning, treffe akkurat på musikken, bli overrasket over neste steg vi tar og kjenne at kroppene sier ja-ja-ja er herlig, ja noen vil sågar si at det er selve livet. Vi gleder oss til neste gang vi får muligheten til å ha oppvisning med et helt orkester!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.