Oppvisning i Tromsø

Det er alltid gøy å gjøre oppvisninger. Selv om vi hadde valgt musikken i dette tilfellet så improviserer vi alltid. Dette var første gang vi brukte denne låten til en oppvisning, og det er alltid spennende å se hva som skjer i dansen.

Vi må også si takk til alle gamle og nye venner i Tromsø. Det er så gøy å komme tilbake for å leke bevegelse og tango med dere! Vi håper inderlig at dette ikke var siste gang, men heller innledningen til et langvarig samarbeid.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] for alle som kom på det fantastiske kurset med Anne Marit og Magnus, og på julebord! Her kan du se filmen om […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.