Panisk tangoabstinens!

Anne Marit ser ut til å være i ferd med å spise stein. Hun må få komme seg på kurs NÅ!Anne Marit har en skikkelig tangoabstinens, men heldigvis har hun sikret seg plass som lærer på vårens første kurshelg 18-20/1. Temaet for fortsettelseskurset er:

På kryss og tvers – om krysset i utvidet forstand for erfarne dansere

Et helt helgeseminar om krysset? Er ikke det en standardgreie man lærer på nybegynnerkurs? Vi har to svar på det; ett som går på repertoar og ett som går på teknikk.

Selv om det finnes utallige variasjonsmuligheter med krysset bruker de fleste danserne kun ”standardkrysset” (de som er blitt flasket opp på salidaundervisning/basic step, kjenner det som trinn nummer fem). Vi lover å vise hvordan vi kan få kryss til å oppstå stort sett hvor som helst i tangoen, og dere vil trekke på smilebåndene mange ganger av å oppdage disse mer eller mindre rare mulighetene.

Hva vi imidlertid gleder oss til enda mer med dette kurset er å dekonstruere teknikkene som kreves for å gjøre kryss og å variere dem musikalsk. Krysset – eller kryssene – er uhyrlig avansert og for å beherske det må vi være meget avanserte dansere (absolutt alle er imidlertid velkommen på kurset!). Med utgangspunkt i kryss vil vi leke med teknikker som gjør dette kurset til et allment teknikk-kurs.

Les mer på våre kurssider.

I dag er det fem plasser igjen. Vær rask med din påmelding!

Resten av vårens datoer er satt, men vi har ikke bestemt temaer ennå. Vi er alltid åpne for forslag!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.