Nye kurskonsepter – relasjoner og smågrupper

Lek, oppdagelse og relasjoner står i sentrum på våre kurs.

Vi bruker ofte klisjeen at tango er livet. Grunnen til at vi ler litt av de gode klisjeene er fordi de er altfor sanne. De inneholder et så tett konsentrat av sannheten at det kan være vanskelig å tørre å ta dem helt alvorlig. Uansett, dette handler ikke om klisjéteori, men om tango. For oss er den alt. Den kan uttrykke alt, og den kan vise oss ting vi overhodet ikke visste noe om. For oss er mennesket i tangoen det som driver oss til å undervise. Vi utvider nå vår kursportefølje med konsepter som tar dette på alvor.

Relasjoner og kommunikasjon for nybegynnere

Vel, vi skal ikke påberope oss å være usedvanlig mye mer viderekomne på det med relasjoner enn folk flest, men vår erfaring med tango og annen kunstnerisk utfoldelse, studier og undervisning har gitt oss meget kraftfulle verktøy som kan hjelpe andre til å oppdage seg selv, sin partner og hverandre.

Privatundervisning og didaktikk i gruppe

Her møter vi en liten gruppe som får direkte tilbakemelding på sin dans. Vi gir oppgaver og vi diskuterer noen av disse i plenum. Det sekundære målet er å gi deltagernes dans en ordentlig boost. Det primære målet er å gjøre alle til selvstendige tenkere i tango slik at dere ikke har bruk for oss som lærere.

Det er MYE mer informasjon om kursene på vår kursside.

Vi gleder oss til å treffe nye og gamle dansere innenfor rammene av våre nye kurskonsepter!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.