Nye bein i beina

Gang på gang har vi prøvd å propagandere for at komfort (og balanse) er viktigere enn tradisjon når kvinner skal velge skotøy. Likevel er det mange som prøver seg på å argumentere for at det absolutt er mulig å bruke høye hæler uten å få varige mèn hvis man har en tilstrekkelig trent fot. Vel, selv verdens superkvinne nummer én når det gjelder å bruke høye hæler, Sarah Jessica Parker, må nå kapitulere. Når hun kikket på et røntgenbilde av hennes fot ble hun fortalt av legen:
”That bone there… You’ve created that bone.”

Les hele artikkelen fra Huffington Post her.

Selvfølgelig vil forskjellige mennesker reagere på forskjellige måter på høye hæler. Likevel, satt på spissen handler ikke dette om hvorvidt man skader føttene, men om, når og på hvilken måte man ødelegger dem.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.